Înregistrare    Autentificare    Forum    Căutare    FAQ
Gif Banners  

Prima pagină » Pariuri sportive » Strategie pariuri

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Martingale pe marcator
 Mesaj Scris: Lun Mai 25, 2009 10:27 pm 
Neconectat
Parior junior

Poti sa bagi pe un fotbalist ca marcheaza la martingale.Un exemplu bun de anu acesta a fost Ibrahimovic care an de an se bate pentru titlu de golgeter.In germania Luca Toni ,etc si are peste cota 2 de fiecare data..Anul acesta am facut martingale pe Ibrahimovic marcator doar cand juca in campionat impotriva echipelor mai slabe..duminica a inscris singurul gol pentru Inter. Sau puteti sa va ganditi la un jucator de tennis si mai ales la feminin anul acesta unde pentru castigarea turneului este o cota destul de frumusica pentru multe jucatoare .de exemplu safina are cota 5 si apoi urmatoare favorita avea cota 8 parca..eu zic ca safina anul acesta castiga cel putin un turneu de grand slam...deci merita incercat au mai ramas 3 turnee

Pariez de la varsta de 14 ani..si pot spune ca sunt pe plus cu 10% cat am bagat inainte bagam fara sa gandesc insa am capatat experienta si ''bag cu cap''..sper sa fac o figura frumoasa pe forum..multa bafta tuturor..

Sus 

Subiectul mesajului: Re: Martingale pe marcator
 Mesaj Scris: Mar Mai 26, 2009 12:27 am 
Neconectat
Parior expert

dereck_whave scrie:
Poti sa bagi pe un fotbalist ca marcheaza la martingale.Un exemplu bun de anu acesta a fost Ibrahimovic care an de an se bate pentru titlu de golgeter.In germania Luca Toni ,etc si are peste cota 2 de fiecare data..Anul acesta am facut martingale pe Ibrahimovic marcator doar cand juca in campionat impotriva echipelor mai slabe..duminica a inscris singurul gol pentru Inter. Sau puteti sa va ganditi la un jucator de tennis si mai ales la feminin anul acesta unde pentru castigarea turneului este o cota destul de frumusica pentru multe jucatoare .de exemplu safina are cota 5 si apoi urmatoare favorita avea cota 8 parca..eu zic ca safina anul acesta castiga cel putin un turneu de grand slam...deci merita incercat au mai ramas 3 turnee

Depinde la ce sume te gandesti...se stie ca in prima faza acest sistem poate fi destul de pagubos...iar pt. tenis la turnee castigate....e posibil sa nu ia nici un turneu de grand slam...deci...poti ramane pe minus... :roll:

Sus 

Subiectul mesajului:
 Mesaj Scris: Sâm Iun 06, 2009 1:47 pm 
Neconectat
Parior junior

Uite ca Safina are prima sansa sa castige trofeul dar din pacate am pus doar 20 de ron pe safina ca ia turneu:( mi-a fost putin frica sa pun mai mult ..deci se poate si asa cu putin noroc si intuitie

Sus 

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 

Prima pagină » Pariuri sportive » Strategie pariuri